Kako do nas?

Hotel Diadem nalazi se na ulazu u grad Omiš koji je odlično prometno povezan sa Splitom (21 km) i svim ostalim hrvatskim gradovima. Nedaleko Omiša nalazi se nova auto-cesta koja je vrlo dobro povezana s europskim gradovima. Omiš leži na glavnoj jadranskoj magistrali E 65.

Ukoliko planirate svoje putovanje do Omiša evo kratkih uputa kako nas najlakše pronaći:

Autom iz smjera Zagreba vozite autocestom Zagreb - Split, a kod Splita produžite Jadranskom magistralom prema jugu još 25 km. Putujete li iz smjera Rijeke slijedite Jadransku magistralu do Splita, a potom nastavite još 28 km prema jugu Hrvatske do Omiša. Dolazite li iz Dubrovnika vozite Jadranskom magistralom prema sjeveru i preko Makarske produžite dalje još 50-ak kilometara u smjeru Splita.

Autobusom iz svih velikih gradova prema Splitu, zatim lokalnim autobusima "PROMET" Split" (svakih 1/2 sata) za Omiš, ili sa svim autobusima koji voze na velike udaljenosti prema Makarskoj ili Dubrovniku.
Omiš je s velikim hrvatskim gradovima povezan izravnim autobusnim linijama, a dolazite li iz manjih mjesta ukrcajte se na autobus za Split ili Makarsku, odakle je lokalnim linijama lako doći do Omiša.

Vlakom Hrvatski gradovi su povezani brzim i udobnim željeznicama kojim možete doći do Splita iz Zagreba ili Rijeke, zatim lokalnim autobusom ili malim klimatiziranim kombi taxijem do Omiša.

Avionom preko splitskog aerodroma, zatim autobusom. Zračna luka Split povezana je redovnim letovima s većinom europskih metropola. Hotel Diadem smješten je 45km od zračne luke i vrlo je lako dostupan taksijem, autobusom ili rent-a-carom.

Brodom Putnicima koji se odluče za plovidbu brodom najbliže pristanište je Split koji je u međunarodnoj plovidbi povezan s Venecijom, Anconom, Barijem i Pescarom, a po Jadrolinijinom redu vožnje plovi iz Rijeke, Zadra, s otoka Hvara, Brača, Visa, Korčule i Lastova i iz Dubrovnika. Iz splitske trajektne luke autobusom ćete stići do Omiša.